tiistai 12. heinäkuuta 2011

Leirillä on kivaa!

Saimme jälleen miellyttävän vieraan leirittämään meitä tunkkaisen salin orjia, kun Pedro Duarte saapui Turkuun maanantaina. Leirin pääpaino on Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa ja lukkopainissa. Itsekin ajattelin jättää lyömistouhut vähemmälle hetkeksi ja keskittyä päästä vääntämiseen. No, ei se ihan niin kuitenkaan mennyt! Pakkohan sitä oli hieman sparrailla vapariakin, joten otin yhteyttä Eemeli "Tyson" Sainioon ja hän otti haasteen innolla vastaan. Pari erää potkunyrkkeilyä ja pari erää vaparia...Olipahan taas kivaa ottaa hieman kuokkaan!


"Tyson" ja meikäläinen
Kun oltiin saatu vaparitouhut päätökseen, olikin aika aloittaa leiri. Pedro piti pienen puheen aluksi, jonka jälkeen alettiin kevyesti lämmittelemään. Itselläni tosin jostain syystä tässä vaiheessa jo puski hikeä ulos litroittain. Seuraavana vuorossa tekniikkaa... Ja hyvää sellaista! Pedron opetuksissa on se hienoa, miten hän kiinnittää huomion yksityiskohtiin ja huomaa heti, jos teet virheitä.



Pedro näyttää temppuja
Mainion temppukerhon jälkeen päästiinkin asiaan, eli painisparriin. Paljon pääsi vääntämään, ja tuntui painikin kulkevan melko hyvin. Loppua kohden alkoi kyllä puhti pahasti loppumaan, mutta väkisin vedettiin loppuun. Hieno ensimmäinen leiripäivä!

Sauli ja Basti hengailemassa

Pedro & The Gracie-posetus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti