tiistai 12. heinäkuuta 2011

Leirillä on kivaa #2

Uusi päivä, uudet kujeet! Ennen Turkuun eksymistä tarkoitus oli tehdä pikkuinen fysiikkatreeni... Eli nokka kohti Alastaron "tankopuistoa". Vuorossa siis tangossa roikkumista ja heilumista. Onneksi sain Jukka "Kyykö" Isokyykön mukaan, niin tuli tehtyäkin enemmän, eikä homma mennyt seisoskeluksi... Kipeytyneen olkapään vuoksi lämmittelyyn meni aikaa paljon, mutta kun vihdoin pääsi riehumaan kunnolla, ei riemulla ollut rajaa. Treeni tuntuikin luistavan ja ilokseni huomasin, että kehitystä on tapahtunut. "Eihän toi ole ennen mennyt!"....Tällaisten asioiden vuoksi sitä jaksaa aina vaan mennä uudestaan roikkumaan niihin tankoihin! Suosittelen kaikille kunnon tankotreenin aloittamista. Aluksi kannattaa aloittaa kevyesti perus leuanvedolla sun muilla "perusliikkeillä". Kehitystä kuitenkin tulee nopeasti ja kohta alkaakin haluamaan enemmän, niin kuin aina. Silloin mielikuvitus vain on rajana. Liikkeitä voi yhdistellä kunnon mukaan miten haluaa, ja jokainen taatusti saa kämmenet ruvelle ja paikat jumiin, jos vain haluaa... Huh, mutta olipahan hauskaa, vaikka viereisen pesäpallopelin katsojat aiheuttivatkin kiehumis-reaktioita tuijotuksellaan... Miksi aina pitää tuijottaa!?

Jukka ja hänen psyko-katseensa!

Posettelua treenien päätteeksi
 

Treenien jälkeen suuntasin kaupan kautta kotiin. Palautusjuomat naamaan (kiitos Tehoravinteelle niistä!) ja ruokaa koneeseen. Hetken ehdin hengailemaan ja katselemaan leffaakin... "127 tuntia" on muuten ihan jees leffa, vaikka vähän ylimielisesti sitä katsomaan aloinkin...  Nyt tuli kuitenkin aika lähteä ajelemaan Turkuun, jossa oli tarkoitus osallistua BJJ-treeneihin (Brazilian Jiu-Jitsu) vierailevan tähden, Pedro Duarten ohjastuksella... FFG:lle on kyllä mukava mennä. Meininki on aina hyvä ja ihmiset mukavia! Ei siis ihme, että Turussa asti olen käynyt treenaamassa jo vuosia.



Pedro ja Sauli pitämässä hauskaa

Pedron treenit alkoivat kevyellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen alettiin kokeilemaan erilaisia temppuja. Temppuja, joista pidin todella paljon! Etenkin erilaisista käännöistä "alta-päälle", eli sweepeistä. Monet näistä tempuista sopi muutenkin meikäläisen kankealle ja pullealle vartalolle. Tämän huomasin heti sparreissa, kun sain tehtyä onnistuneita sweeppejä ihan kiitettävästi... Ja tästähän tuli hyvä olo! Treenien jälkeen taas palkkarit nassuun ja letkeää läppää jätkien kanssa, niin kuin aina ennenkin. Sitten nopeasti suihkuun ja matka kohti Alastaron raittia alkoi taas. Kummasti sitä vaan tuohonkin matkaan tottuu, kun sitä tarpeeksi kauan tekee. Bensanhintoihin en sitten taas koskaan tule tottumaan! Ne vievät minut perikatoon!

Pedro opettaa meitä tavallisia kuolevaisia

Harri on ihmeissään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti