perjantai 23. syyskuuta 2011

Uutta ja kivaa!

Pikkuisten vastoinkäymisten jälkeen treeni on taas alkanut luistamaan kohtuullisen hyvin. Kunto on palautunut omalle tasolleen ja tekniikatkin alkavat pikkuhiljaa tulemaan takaisin mieleen, vaikka työtähän tämä vaatii. Harmittavan flunssan päätti lyödä päälle, mutta eipä tuo pahemmin treenejä ole haitannut. Parantanutkin ehkä, kun mukana on vähän kiukkuakin.

Olen tuonut tässä innostuksissani pari uutta upeaa asiaa ohjelmistooni. Olen lisännyt paljon säkkitreenejä mukaan. Kyllähän sitä ennenkin tuli muksittua säkkiä, mutta nyt siinä on enemmän ajatusta mukana. Olen myös lisännyt säkin takomisen matossa. Hyvä lyöntivoimaharjoitus ja samalla pääsee laittamaan sen oman kondiksen koetukselle. Harmillisesti aikaa lisätreeneihin ei pahemmin ole, joten monesti yhdistelen juttuja. Säkkitreenit teen usein ennen lukkopainitreenejä yms... Pakkohan se on, vaikka hapottaisikin myöhemmin hieman. Sillähän se kunto kasvaa, kun jaksaa vaan tahkota. Suomalaisella sisulla mennään perkele!

Pakkiin... Pakkiin... Pakkiin!
Kerrankin kädet suojauksessa... Koukku kenties tulossa...
Takakäsi puhuu
Ja välillä murjotaan matossakin!
Toinen asia, mistä olen todella iloinen, on uusi tatamiseinä FFG:llä. Tämä mahdollistaa hyvän clinch-treenin (pystypainia) seinää vasten. Seinä siis tässä tilanteessa simuloi häkkiä, jossa useasti vapaaotteluita käydään. Aiemmin kunnon clinch-painille ei ollut mahdollisuuksia, vaikka kehä salilla onkin pitkään ollut. Köysiä vasten painiminen on kuitenkin aivan eri maailma, kuin seinää (tai siis häkkiä) vasten. Ja seinää vasten on paljon hauskempaa muutenkin. Olenkin tässä lyhyellä aikaa oppinut paljon uutta Juha "Guru" Saariselta, joka on melkoinen nero clinch-tilanteessa... Kyllä mä vielä sen joku kaunis päivä pieksen pystypainissa. Se kaunis päivä ei tosin ole tulossa vielä pitkään aikaan, mutta ehkä se joskus vielä koittaa...

Tämä oli nyt tällainen pikkuinen päivitys mun touhuilusta... Muistaakaa käydä katselemassa näitä sivuja. Yritän taas useammin päivitellä, kertoa kuulumisia ja pohtia päivän polttavia puheenaiheita. Kiitos!

Tatamiseinä... Kiitos Erkka Sahlströmille kuvasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti