torstai 24. lokakuuta 2013

Remonttia

Otsikko aavistuksen harhaanjohtava. Itselläni paikat ihan kunnossa, mutta kämpän remppa käy kuumana edelleen. Nyt sentään ollaan siinä pisteessä, että saunan saa lämmittää! Ai että! Kyllä tätä on jo odotettukin. Voisin jossain vaiheessa pistää kuvia rempan varrelta, jos jotakin se kiinnostaa, mutta en vielä.

Remontti karsii väkisinkin treenejä, kun yksinkertaisesti aika loppuu päivästä kesken. Pikkuhiljaa tässä alkaa aikaa löytymään painiinkin enemmän ja se toivottavasti näkyy niin kropassa, kuin tekniikan kehittymisessäkin. Paino on melkolailla korkealla edelleen ja tiukasti pitää miettiä, josko siinä raskaassa koittaisi pysyä, vai yrittääkö väkisin repiä painon alle 99 kiloisiin. Molemmissa asioissa on hyvät ja huonot puolensa... Pitää miettiä... Onneksi sentään painikavereita löytyy myös sieltä isoista pojista!



Kisasuunnitelmista sen verran, että aikomus oli mennä BJJ:n SM-kisoihin tossa kuukauden päästä ja siitä seuraavaksi EM-kisat Portugalissa tammikuussa. Kaikki on kuitenkin vielä auki. Riippuu siitä miten nyt ehtii valmistautumaan... Kaikkeni teen! :)

Kiitos ja näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti