keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Mediaa ja massoja

Kiireitä on tällä pienellä pojalla riittänyt, kun töissä menee päivät ja ehtoot vietän treeneissä. Parisuhdettakin pitäisi koittaa ylläpitää tässä välissä. Yllättävän hyvin se tosin on onnistunut, eikä ole vielä sen enempää väsymystä havaittavissa.

Menin lupautumaan vakituiseksi treenien vetäjäksi perjantaisin. Aiheena tietenkin vapaaottelu. Odotin treeneihin about 5-10 ihmistä, mutta paikalla taisi olla ainakin 20 innokasta taistelijaa. Toivottavasti en pelästyttänyt kaikkia heti pois.

Olen yleensä tottunut vetämään lukkopainitreenejä, joten vapaaottelu tuo uutta haastetta mukaan ohjelmaan. Treenit luistivat mielestäni hyvin ja toivon, että muut olivat samaa mieltä. Aivan täysin nappiin ei kuitenkaan kaikki mennyt, kun eräältä henkilöltä paikahti lonkka pois paikoiltaan. Onneksi tällaiset haaverit ovat harvinaisia, vaikka ajoittain melko rajusta lajista kysymys onkin. Pikaista paranemista taistelijalle!

Lauantaina vuorossa oli nopeat sparrit Juha "Juice" Saarisen kanssa, jonka jälkeen vuorossa oli Jani Mesikämmenen järjestämä mediavalmennus-seminaari. Etenkin blogi-keskustelu toi paljon mietteitä omaan tekemiseeni. Ehkä sitä voisi paremminkin hoitaa näitä hommia.

Päätin lisätä Tuomo "Laiha" Peltoniemen, Eve "Voima" Karelehdon ja Maiju Kujalan blogien linkit "Asiallisia Sivustoja"-kohtaan... Käykää katsastamassa tyyppien sivut!

4 kommenttia:

  1. Valtava peukku linkkien lisäämiselle. Eikä siinä sparrissakaan moittimista ollut, kun ovensuusta vaivihkaa sitä väijyin. Sitä minä vaan mietin, että eikö Maijulla muka ole mitään "hauskaa" lempinimeä?

    VastaaPoista
  2. Miksi hauskaa on heittomerkeissä? ;)

    VastaaPoista
  3. Maijua en tunne vielä niin hyvin, että voisin keksiä lempinimeä. Maijuhan voi vaikka suuttua ja piestä mut. :D

    VastaaPoista
  4. Pekka on ehdottomasti vain mukava seikka ettei lisänimiä ole FFG:ltä kertynyt, kotisaleilla kun saa kuulla varsin painokelvottomia versioita ;) surullisinta kenties että niihin nimenhuutoihin jopa reagoi :D

    VastaaPoista