maanantai 16. kesäkuuta 2014

Raakaa voimaa!

Heh, sitä (raakaa voimaa) mulla ei vielä ole. Ainakaan tuolla punttisalin puolella. Painimatoilla harvemmin olen liian paljoa hävinnyt voimassa, tai jos olen, niin yleensä sen pystyy korvaamaan liikkuvuudella jotenkin.

Nyt ollaan kaverini Markuksen kanssa otettu ensimmäistä kertaa voimaharjoittelu tosissaan. Pääpaino itselläni on ollut maastavedossa ja kyykyssä, jotta saataisiin sinne kinttuihin ja selkään voimaa lissää. Ei tosiaan ole koskaan matolla niistä kiinni jäänyt, mutta kyllä se lisävoima aina hyvästä on, kunhan sen osaa käyttää oikein painitilanteessa. Paljon matolle tulee tyyppejä jotka ovat helvetin vahvoja punttisalin puolella, mutta aivan paperia painitilanteessa. Sitä pyritään välttämään!

Liikkuvuus on aina ollut yksi vahvuuksistani matolla, joten täytyy pitää huoli siitä, ettei se kärsi liikaa voimaharjoittelussa. Vielä en ainakaan ole havainnut minkäänlaisia negatiivisia vaikutuksia painissa.. Päinvastoin! Monet positiot/liikkeet toimii nykyään paremmin, kun on vähän enemmän jerkkua niiden takana. Tämähän meille sopii! :)

Vähän prässiäkin välillä! Ilmeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti