torstai 22. joulukuuta 2011

Joulu on jo ovella!

Heippa,

Niin se vaan on se aika vuodesta, kun kaupat kuhisevat täynnä ihmisiä tuhlaamassa rahojaan. Itsekin tähän syyllistyin. Miten ihmeessä voi saada niin paljon rahaa palamaan, niin lyhyessä ajassa!? No, ei se mitään. Onhan se joulu vain kerran vuodessa.

Joulukuu on myös ollut mietinnän aikaa. Olen koittanut kartoittaa, mitä haluan seuraavaksi kilpailurintamalla tehdä ja vastaus siihen tuli oikeastaan vahingossa. Jätkät alkoivat kyselemään porukkaa BJJ:n EM-kilpailuihin, ja homma alkoi kiinnostamaan. Sain sponsorijuttuja sovittua niin hyvin, että matka onnistuu. Itselläni kun ei olisi varaa Lissaboniin asti lähteä täysin omakustanteisesti.

EM-skabat järjestetään tammikuun lopussa, joten on tässä sentään vähäsen vielä aikaa saada tuntumaan pukupainiin. Ei sitä aikaa kyllä liikaa ole, kun painoakin pitäisi tiputtaa vielä aika reilusti.

Näillä mennään ja jatkoa luvassa, kunhan tulee taas sanottavaa.

KIITOS KAIKILLE, JOTKA ON TUKENUT MEIKÄLÄISTÄ!

2 kommenttia:

  1. Mitenkäs pro-debyytti paidattomassa kehässä/häkissä, milloin moinen?

    Lievästi tuunattu blogin ulkoasu muuten pelittää hyvin. Mutta mietipä vielä sitä, miksi headerin kaksi hienoa kuvaa pitäisi laittaa toisinpäin.

    VastaaPoista
  2. Puheet pro-debyytistä leijuvat ilmassa. :) Tarkoitus oli ottaa jo loppuvuodesta, mutta jotenkin tuli sellainen loppuunpalaminen. Halusin vain keskittyä hetken painiin (vaikka vaparia sparrailenkin välillä) ja hakea uutta vauhtia sitä kautta. Tämä tuntuukin omalla tavallaan toimivan. Ehkä sitä matsia voisi harkita tuossa 2012 alkupuoliskolla.

    VastaaPoista